Beukenhout

Beukenhout is de oplossing voor mensen die lang willen genieten van het vuur en die houden van een mooi vlammenspel! Beuken spettert absoluut niet en heeft daarnaast een heerlijke geur.


Berkenhout

Berkenhout heeft een zeer schone ontbranding waardoor je weinig last hebt van aanslag op de kachelruit en schoorsteenpijp. Daarnaast is berkenhout geschikt voor zowel kleine kachels als grote haarden. Berkenhout heeft een heerlijke geur en een makkelijke ontbranding.


Essenhout

Essenhout geeft een warme rustige vlam en spat absoluut niet. Essenhout is een harde houtsoort, waardoor het uitstekend te gebruiken is in grote haarden en kachels. Essenhout brandt langzaam en geeft een heerlijke geur.


Eikenhout

Eikenhout staat bekend als een sterke en harde houtsoort en heeft daardoor een langzame verbranding en een heerlijke geur. In Nederland wordt mede door het hoge rendement en de heerlijke geur zeer veel gestookt op eiken haardhout.


Elzenhout

Elzenhout is een zachtere houtsoort die sneller opbrandt. Daarnaast geeft elzenhout veel warmte en een mooi vlammenspel. Voor het ontsteken van elzenhout is het aan te raden om aanmaakhout en aanmaakblokjes te gebruiken voor een snellere ontsteking.


Mix eiken, essen en beuken

Deze mix bestaat uit eiken, essen en beuken. Deze houtsoorten staan bekend als houtsoorten die een goede verbranding hebben en een heerlijke geur afgeven. Deze houtsoorten spetteren niet en geven een mooi vlammenspel.


Mix eiken, essen, berken en beuken

Deze mix bestaat uit eiken, essen, berken en beuken. Deze houtsoorten staan bekend als houtsoorten die een goede verbranding hebben en een heerlijke geur afgeven. Deze houtsoorten spetteren niet en geven een mooi vlammenspel.